![]() |
@brum_gal | |
ya insan birazda gs resmi koyar files'a.. |
||
17
Replies
1876
Views
0 Bookmarks
|
![]() |
@0.7fb | 3 October 06 |
Tamam koycam bea :o) ahlama hemen ![]() |
||
![]() |
@brum_gal | 3 October 06 |
Resim yok bende.Sen bul koy benim icin;)aglatmassin sen beni
|
||
![]() |
@0.7fb | 3 October 06 |
Bende gs resmi ne arar bea :p nerden bulayim ))) hea aglatmam ben seni :p oyle ama kiymetimi bilmion :p))
|
||
![]() |
@brum_gal | 3 October 06 |
Arar arar:D Sen gsyi seversin aslinda;p..
|
||
![]() |
@0.7fb | 4 October 06 |
Sewermiymismiyim :o)) oyle diosan oyle olsun :pPpPp sende feneri sewersin demi :o)
|
||
![]() |
@brum_gal | 4 October 06 |
ASLA ben sewemem..ya kendimi alistirmaya calisiyom feneri seviom demek istiom ama olmuyo asla o takimi sewemem uyus ya sinir oluyom
|
||
![]() |
@0.7fb | 4 October 06 |
c*k kotusun ya c*k :( Nayir nolamaz Allahim ben bu kotu kalpli kizi neden bu kadar c*k sewiyorum :pPpPp))) jj x Neyse hadi oyle olsun :p sen sewme ben sewerim :o) ya bi football takimindan niye bu kadar nefret edilir anlamiom alti ustu football yahu :p) gicik :o)
|
||
![]() |
demi ya.. sen sew ben sewmem.. futbol diyim gecme o takim varya sinir bi takim :D insanin sinirlerini alt ust ediyo sagliga c*k zararli anliyon simdi? :PPPbence sende gsli ol;)
|
||
![]() |
@0.7fb | 4 October 06 |
Anlamiyom :o))) niye ya :p napiyoda bu kadar sinir ediyo :pPpPp . . . Yok canim ben almayayim :p ben takimimdan memmunum ama senin takimindanda nefret etmiom o nuda sewerim :pPpP)). . .
|
||
![]() |
Derin konulara inerdim ama neyse,bikere gicik olmusum iste
|
||
![]() |
@0.7fb | 5 October 06 |
Aman aman inme derin konulara :p) alla alla hasta etme dami :pPpPpPp) x
|
||
![]() |
@brum_gal | 5 October 06 |
tamam ya sustum
|
||
![]() |
@0.7fb | 6 October 06 |
Susma bea :p susunca hic cekilmiyon :o) sana gevezelik te yakisiyo :p ![]() |
||
![]() |
@brum_gal | 6 October 06 |
aaa sende bi karar ver susimmi susmimmi, konusunca altta kalmasan olmuyo diosun! bende susmicam bundan sonra zaten bayana susmak yakismaz;)
|
||
![]() |
@brum_gal | 6 October 06 |
ya sen hala koymadinmi su resimleri!!! anca yatiosundur seni:P
|
||
![]() |
@0.7fb | 7 October 06 |
Resim yok bea :o) ariyom ariyom bulamiyom :pPpPp . . . . He sen susma ama oyle herseyde laf yetistirme :pPpPpP arada bi tatli seyler soyle bana :pPpP)))) . . . .
|
||
![]() |
@brum_gal | 7 October 06 |
yok ya ben kim tatli seyler soylemek kim.. bulamadiysan tamam koyma :P oyle olsun
|
||