![]() |
@saba_s | |
Inja darbareye musighia va khanandehaye mokhtalef bahs mikonim. |
||
10
Replies
1610
Views
0 Bookmarks
|
![]() |
@saba_s | 19 August 08 |
Man sabeghan chris de burgh ro dust dashtam, hanuzam ahangasho dust daram vali jadidan asheghe rasmus shodam!
|
||
![]() |
@rliberal | 25 August 08 |
man ke kheyli ahange khanandehaye khareji ro goosh nemidamo f*ghat iroonia ro vgoosh midam. |
||
![]() |
@rliberal | 25 August 08 |
rastesho bekhain man ye divar nevis boodamo chanta ahangam khoondam vali boosidamesh gozashtam kenar alan too tarkam. hala ham zadam too kare sonnati.
|
||
![]() |
@holmes18 | 25 August 08 |
Az rap badam miad az iraniya siavash chavoshi habib ... Gosh midam to kharejia ham nickelback avril,tatu,backstreetboy...Gosh midam (ba lyricesh bahaltare) |
||
![]() |
@saba_s | 27 August 08 |
Matin jan shoma five ro ham emtehan kon, kheili ghashang mikhunan.
|
||
![]() |
@rliberal | 31 August 08 |
baba vel konin kharejiharo irooni goosh bedin halesho bebarin bastami shajarian eftekhari esfahani ...... vali man khodam hichkodoomo ta hala goosh nadadam too khanandehaye irooni f*ghat mohsen yeganeo khaje amiri.age khastin rap goosh bedin f*ghat yaso hichkas dige hishki ro goosh nadin golvaje mikhoonan.
|
||
![]() |
@sagak | 16 October 08 |
Man hamatono dost daram
|
||
![]() |
@sagak | 16 October 08 |
![]() |
||
![]() |
@mar_rine | 8 January 09 |
Rape yaso dust daram. Azash da*se zendegi migiram. Musicy ke f*ghat vase hal kardan basheo chizi yadam nade dust nadaram.
|
||
![]() |
@rliberal | 1 February 09 |
Salaaam...Be hameye memberaye jadid khoshumad migam in group male shomast man ta bad az konkur nemitunam kheyli inja biam vali shomaha midunin ke hadaf chie.. Mer30 az hamatun.
|
||