Prodigits |
! You are not logged in to Prodigits. Please register or login.
* Vorbe > Topics

* New Topic
mircea39 April 2010
Dorinte... (5)
Cand dorim intens ceva si dorinta se indeplineste, ni se pare k deznodamantul a venit prea repede. Ne place mai mult mirajul bucvriei viitoare decat a
nceri March 2010
Request (1)
Hi frnds, plz can u b communicating with English sm of us can't understand ur language. Thanx all.
mircea39 March 2010
intrebari si raspunsuri... (0)
I: De ce prezervativul e transparent? R: Pentru ca spermatozoizii macar sa se bucure de priveliste, daca oric*m nu pot intra. I: Care e asem
mircea39 March 2010
))) c*m am venit pe lume??))) (0)
Toti vom ajunge la o varsta cand copiii nostri ne vor pune intrebarea: c*m se fac copiii? Tata, c*m am venit eu pe lume? Puteti folosi vari
mircea39 March 2010
))) c*m sa agati pe internet?? (0)
Esti un nimeni in viata reala, n-ai prieteni, nimeni nu te baga in seama? Esti urat, ai un picior mai scurt decat altul? Nici o problema f
mircea39 March 2010
bancuri cu ardeleni si nu numa (4)
Intr-o zi Bula mergea cu masina si de odata controlul de rutina al politiei. Politaiul cand il vade zambeste si ii spune : -Ati castigat premiul cel m
mircea39 March 2010
skizo (0)
cand un om vorbeste cu Dumnezeu se numeste CREDINTA//Cand dumnezeu vorbeste cu un om se numeste SCHIZOFRENIE
mircea39 March 2010
pasiune (0)
cand pasiunea e mare ratiunea este mica...///quando e alta la passione/e bassa la ragione
mircea39 March 2010
inima (0)
inima are ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste//le coeur a ses raisons que la raisons ne connait point//...
mircea39 February 2010
Invatatura (0)
INVATA SI DIN GRESELILE ALTORA,NU VEI AVEA TIMP SA LE FACI TU P TOATE
mircea39 February 2010
Despre judekta! (0)
PENTRU A JUDECA DREPT,NU ASCULTA DOAR TOATE VOCILE,CI SI TOATE TACERILE....
mircea39 February 2010
Despre iubiti (0)
In fata unei usi: -Deschide iubito! -Nu pot sunt dezbrakta! -Nu.i nimic sunt singur!
katioca February 2010
femeia (3)
toti spuneti ca femeia este greu de inteles.....asa o fi...dar v-ati dat vreodata interesul? Maimutico? Tu? Eu nu te inteleg....
katioca February 2010
Anunt! (8)
Blonda, 90-60-90, ochii albastrii, s*xy, vand tractor cu remorca!
lucian40 February 2010
Ce draq? (3)
Cine a inventat Sf.Valentin ? si de ce ? ca sa ne faca in ciuda noua, celor neindragostiti ?!? :j
lucian40 February 2010
Intrebare... (6)
c*m se traduce Ziua Pacii in engleza fara sa sune vulgar un romaneste?
lucian40 February 2010
Am si eu o intrebare... (1)
Daca nu se lipeste nimic de teflon c*m dracu lipesc aia teflonu de tigaie?
lucian40 February 2010
Alinutza (0)
Intr-o zi , Alinuta se duce la maicasa , iar masa ii zice(ii tine morala): -Sa nu lasi vreodata sa-ti dea baietii joc pantalonii, ca-ti zboara pasa
vick38 February 2010
BANC!..Cu tenta s*xuala.. (0)
Cica Bula o vede pe masa in p...a goala si o intreaba-Mama ce ai acolo intre picioare?aia raspunde..NICA MAMA NICA...trece o vreme si lui bula i se fa
mircea39 February 2010
Raspuns (0)
Dai apa?
lucian40 February 2010
Serioja (0)
Serioja apare cu un ochi vanat la lucru. Colegii il intreaba ce a patit. - Ieri am fost la sedinta de sindicat. Natasa, care a stat in fata mea s-a
vick38 February 2010
Suntem praf?! (2)
Da!suntem praf de stele...suntem extraterestri?...
lucian40 February 2010
Schimb? (1)
schimb urgent coala A4 cu Audi A6!
lucian40 February 2010
In lift (0)
Un barbat merge cu liftul. La un moment dat, intra o femeie. Dup doua etaje, femeia opreste liftul, se uita cochet la el, isi dezbrac bluza si sutienu
puiutzu February 2010
poem (1)
nu sunt c*m sunt..nici c*m ma vezi.. ci sunt c*m sunt.. cand nu ma vezi.. sa dormi mai mult.. si sa visezi..sa vezi c*m sunt.. cand nu ma vezi..
lucian40 February 2010
Curiozitate... (1)
De ce este nevoie sa spalam prosoapele? Nu suntem oare curati dupa ce iesim din baie?

topics posts

fav Bookmarks
* Vorbe

Download PRODIGITS Android APP