![]() |
@jassi07 | August 2010 |
*FRIENDSHIP* DAY (2) friendship is the best relation in d world.friendship day is dedicate to true friendship.who come 1st sunday of august.. |
||
![]() |
@msjut007 | July 2010 |
Add me (0) Add me |
||
![]() |
@jassi07 | July 2010 |
***PRAY*** (11) pray me badi shakti hoti hai..sache dil se ki gayi pray khuda tak jrur pahunchti hai..dosto yaha apno k liye pray karo.. |
||
![]() |
@pareesa | July 2010 |
|
||
![]() |
@msjut | June 2010 |
|
||
![]() |
@jassi07 | June 2010 |
I MISS U (16) I miss my school days, my frnds. nd one girl payal sharma, mai aaj tak thnx ni bol ska bcoz usne mera homework kiya tha. |
||
![]() |
@jassi07 | June 2010 |
20JUNE, **FATHERS** DAY (4) FATHER IS THE GREAT PERSON IN OUR LIFE. I WISH U TO ALL GROUP MEMBERS HAPPY FATHERS DAY.... |
||
![]() |
@msjut | June 2010 |
=-total buds=- (3) Friends tel da no ov buddy u ve in ur buddy list rite nw ?? |
||
![]() |
@0golmal0 | June 2010 |
Friendsippp (3) Hi i m new any baddy friendsip |
||
![]() |
@msjut | June 2010 |
|
||
![]() |
@pareesa | May 2010 |
Say only 3 words. [22] Friends lets have a new style ov intertainment.describe your friend in only 3 words,like i love u,pls take care.but no less or more words.let's go |
||
![]() |
@msjut | May 2010 |
Bycott facebook.. (0) Dear friends bycott fb..as they ve done injustice to alow a group to publish censord pictures ov our beloved PBUH |
||
![]() |
@msjut | May 2010 |
Wishing bird (1) If u were a bird,..wich bird u wana b.. |
||
![]() |
@mahampak | May 2010 |
*~FUnNY*~PoEtrY*~ [21] US bewafa ki yad ma jam hathon ma uthalia..,,..wah wah,,,us bewafa ki yad ma jam hathon ma uthalia..-..-..phr uthai bread lgaya jam or mzy le k khalia |
||
![]() |
@biilloo | May 2010 |
Your Best Summer Food item (1) Batao apna bahtaran sumer food |
||
![]() |
@msjut | May 2010 |
Fill in da blank.. (6) .. .. Can change my life.put interstng coments on dash dash like u can change my life..he can change my life |
||
![]() |
@msjut | May 2010 |
Describe ur friend in 1 word.. (11) Lets b straight ..and no edar udar ki batain.. |
||
![]() |
@jassi07 | May 2010 |
YOUR...*NICK*...*NAME*... (3) dosto apna nick name batao....ab nick name se jano sare group membrs ko.... |
||
![]() |
@msjut | May 2010 |
Make a new word frm last alphabet (18) Friends make a new word 4m last alphabet..no rules just keep playng.. |
||
![]() |
@ashiq1 | May 2010 |
HaPpY MoThEr DaY (1) Maa tujy salam . Ma aik asi hasti ha jis ko puri dunya me seb se ziada pasnd kiya jata ha. |
||
![]() |
@mahampak | May 2010 |
MOBILE SMS (12) Let,s share mobile sms.... |
||
![]() |
@msjut | May 2010 |
Ur introduction .. (15) Introduced urself with ur full name..!! |
||
![]() |
@aishi786 | May 2010 |
Golden words (QUOTES) (8) Spread mesage to all ppl. |
||
![]() |
@mahampak | May 2010 |
!!!!SOYA HUA MEHLL!!!! (4) wl 52 mmbrz hain is grp ma or kamoshi asy ha jsy soya hua mehll ho. yahn aaty hi neend aany lgti ha QURAAN KHWANI na krwa lan yahn mahol tu ws |
||
![]() |
@xgulnazx | May 2010 |
*~lose motion~* (3) us ki yad may hm ko lose motion ho gay thy ye ansoo pr shayed rasta bhol gay bhol gay thy |
||
![]() |
@jassi07 | May 2010 |
9MAY...*MOTHER*'S...DAY (10) MOTHER IS A GREAT WOMEN..JISNE HUMKO DUNYIA DIKHAI...HUMARI ZINDGI ME EK AISI AURAT JO HUME SABSE JYADA CHAHTI HAI. |
||
![]() |
@msjut | May 2010 |
Favorite Personalityyy.. (8) Tell the name of ur favorite person with reason..here v go,..!! |
||
![]() |
@mahampak | April 2010 |
~COOOL ~POETRY~ [25] kahien na khain wo apna wajood chor gya hy FARAZ yun Hunstay Hunsty ro dena meri Aadat !! phle kabhi na thi....! |
||
![]() |
@msjut | April 2010 |
Shoaib malik's & sania mirza's (17) Log shoaib malik or sania mirza ki shadi pe bilawaja tankeed keo kar rahe ha..pas ur comment to recent hapenings on ths couple .. ![]() |
||
![]() |
@msjut | April 2010 |
Set situation 4 upcuming visit (3) Scene ya ha k dosto apne se agay anay walo k laye koi b condition rakhni ha.or usay wo karni pari ge..has 2do it.agr nh karta to koi us se bat nah kar |
||